Drodzy Czytelnicy!
?arty si? sko?czy?y! Pierwszy dzie? kwietnia i od razu pierwsza sobota miesi?ca, wi?c czas na gazetk?! Rozpoczynamy wiosn? i z ut?sknieniem czekamy na ?wie?e warzywa i owoce. Kwiecie? jest miesi?cem prze?omowym dla nowalijek i ju? kolejny numer b?dzie pe?en wspania?ych wiosennych przepisw. A tymczasem zapraszam Was do kwietniowego numeru.
A co znajdziecie w tym numerze?
– na ok?adce znajdziecie przepis na Vegan Banoffee Pie, pyszny deser bez wyrzutw sumienia, ktry doda Wam energii
– w dziale Warto wiedzie? przybli?y?am Wam lecznicze w?a?ciwo?ci kurkumy i przedstawi?am mj sposb na przezi?bienie i wzmocnienie odporno?ci
– w lunchboxach znajdziecie prawdziwe w?oskie smaki w sa?atce z ?ososiem lub kurczakiem
– wymy?li?am koktajl i sok, w ktrych g?wn? rol? grajab?ko z cynamonem
– pieczarkowy gulasz z soczewic? znajdziecie w dziale sezonowo, gdzie pieczarki wybra?am jako warzywo sezonowe
– a w moich ksi??kach kucharskich najnowsza ksi??ka Kuchni Lidla 'Rodzinna kuchnia Lidla’, ktr? mo?ecie zdoby? w tym sezonie za zakupy zrobione w Lidlu
Zapraszam do czytania i gotowania!
Poni?ej jak zawsze gazetka w dwch wersjach – mo?ecie j? przegl?da? na blogu lub klikn?? na link poni?ej:
Pozdrawiam gor?co!
Kasia Domaga?a
www.creativeinkitchen.blogspot.com
redaktor naczelna gazetki 'Creative in Kitchen’ 🙂