Drodzy Czytelnicy!
Nowy miesi?c rozpocz?ty i pierwsza sobota miesi?ca przed nami, wi?c czas na najnowszy numer gazetki 'Creative in kitchen’! W tym numerze korzystamy z ostatnich zimowych owocw i warzyw i powoli przygotowujemy si? na wiosenne dni pe?ne s?o?ca.
A co znajdziecie w tym numerze?
– przepis z ok?adki, czyli szybki deser: jogurtowa galaretka z BIO Crunchy Muesli, ktre znajdziecie w sta?ej ofercie Lidla
– z pewno?ci? spodoba Wam si? artyku? o zamiennikach cukru, zrobi?am zestawienie kaloryczno?ci i cen na kilogram – sami zdecydujecie, ktry zamiennik najbardziej przypadnie Wam do gustu
– w lunchboxach w roli g?wnej BATATY – pyszne i zdrowe i jeszcze niedoceniane bulwy, jak zawsze w wersji wegetaria?skiej i z mi?sem
– w koktajlach i sokach krluje pomara?cza, ktra teraz jest najbardziej soczysta i c?, najpyszniejsza: do wyboru egzotyczny koktajl lub pomara?cza z ananasem
– w dziale sezonowo odczaruje dla Was znienawidzon? przez niektrych BRUSKELK?, w pysznej zapiekance z kasz? gryczan?, suszonymi pomidorami i tart? fet?
– a na deser kolejna ksi??ka Jamiego Olivera ’30 minut w kuchni’, czyli jak w 100% wykorzysta? czas, aby przygotowa? ca?y obiad ??cznie z deserem i dodatkami w 30 minut
Zapraszam gor?co do zapoznania si? z najnowszym numerem gazetki!
Ju? teraz zapraszam Was na kolejny numer,
ktry w nast?pnym miesi?cu wypadnie 1 kwietnia! 🙂
ktry w nast?pnym miesi?cu wypadnie 1 kwietnia! 🙂
A pki co, zostawiam Was z marcowym numerem, dajcie zna? jak si? podoba?o!
?ciskam mocno!
Kasia Domaga?a
www.creativeinkitchen.blogspot.com
redaktor naczelna gazetki 'Creative in Kitchen’ 😉