Drodzy Czytelnicy!
Nowy miesiąc rozpoczęty i pierwsza sobota miesiąca przed nami, więc czas na najnowszy numer gazetki ‘Creative in kitchen’! W tym numerze korzystamy z ostatnich zimowych owoców i warzyw i powoli przygotowujemy się na wiosenne dni pełne słońca.
A co znajdziecie w tym numerze?
– przepis z okładki, czyli szybki deser: jogurtowa galaretka z BIO Crunchy Muesli, które znajdziecie w stałej ofercie Lidla
– z pewnością spodoba Wam się artykuł o zamiennikach cukru, zrobiłam zestawienie kaloryczności i cen na kilogram – sami zdecydujecie, który zamiennik najbardziej przypadnie Wam do gustu
– w lunchboxach w roli głównej BATATY – pyszne i zdrowe i jeszcze niedoceniane bulwy, jak zawsze w wersji wegetariańskiej i z mięsem
– w koktajlach i sokach króluje pomarańcza, która teraz jest najbardziej soczysta i cóż, najpyszniejsza: do wyboru egzotyczny koktajl lub pomarańcza z ananasem
– w dziale sezonowo odczaruje dla Was znienawidzoną przez niektórych BRUSKELKĘ, w pysznej zapiekance z kaszą gryczaną, suszonymi pomidorami i tartą fetą
– a na deser kolejna książka Jamiego Olivera ’30 minut w kuchni’, czyli jak w 100% wykorzystać czas, aby przygotować cały obiad łącznie z deserem i dodatkami w 30 minut
Zapraszam gorąco do zapoznania się z najnowszym numerem gazetki!
Już teraz zapraszam Was na kolejny numer,
który w następnym miesiącu wypadnie 1 kwietnia! 🙂
który w następnym miesiącu wypadnie 1 kwietnia! 🙂
A póki co, zostawiam Was z marcowym numerem, dajcie znać jak się podobało!
Ściskam mocno!
Kasia Domagała
www.creativeinkitchen.blogspot.com
redaktor naczelna gazetki ‘Creative in Kitchen’ 😉